Duurzaamheid

Duurzaamheid

SnowWaxJob is er op gericht om zo goed mogelijk bij te dragen aan het behouden van de wintersport. Vanzelfsprekend, gezien het onze business is. We willen zorgdragen dat we bijdragen aan het behouden van de prachtige bergomgeving waarin we graag skiƫn en snowboarden. Om die reden streven we naar een meer milieuvriendelijke aanpak in hoe we het onderhoud uitvoeren.

Bij SnowWaxJob begrijpen we dat het behoud van de wintersporten en de bergen essentieel is voor de toekomstige generaties. Daarom zijn we trots om te kunnen doneren en samen te werken met Protect Our Winters, een organisatie die zich inzet voor het behoud van winterse speeltuinen over de hele wereld. Samen streven we ernaar om bewustwording te vergroten en positieve veranderingen te stimuleren.

Een van de belangrijkste stappen die we hebben genomen om ons steentje bij te dragen, is het gebruik van wax zonder fluor. Deze keuze is niet alleen beter voor de prestaties van je ski's en snowboard, maar ook voor het milieu. Fluorvrije wax zorgt voor een soepele glijervaring zonder schadelijke stoffen achter te laten in de sneeuw.

Bovendien geloven we sterk in het verminderen van onze ecologische voetafdruk en daarom doen we ons ski- en snowboardonderhoud zoveel mogelijk met de hand. We minimaliseren het gebruik van machines om het energieverbruik te verminderen en streven ernaar ambachtelijke zorg te bieden voor jouw wintersportuitrusting. Op deze manier dragen we bij aan het behoud van de de wintersport die we zo koesteren.

Via Protect Our Winters kan jij bijdragen aan het behoud van de wintersport!